Het nieuwe normaal
is heel bijzonder

Juist nu, waarderen we onze hervonden vrijheid. Het samenzijn, in goede gezondheid. Maar hoe gaan we om met de uitdagingen die nog voor ons liggen, zoals eenzaamheid, stress en burn-outs, of de zoektocht naar het nieuwe werken? En hoe ziet het nieuwe normaal er eigenlijk uit?

Wat als er een Club zou zijn, die invulling geeft aan die uitdagingen middels faciliteiten en activiteiten die bijdragen aan de verbinding, de vitaliteit en het welzijn van mensen? 

Bij Your Social Club – De Gooise Marke is er voor iedereen wat te doen. Je kunt er sporten, ontspannen, eten en drinken, werken of creatief aan de slag gaan. Daarnaast is de Club bovenal een Social Club. Dat betekent dat er continu activiteiten en evenementen worden georganiseerd op het vlak van recreatie, gastronomie, sport en Wellness. Service, gezelligheid en beleving staan hierbij centraal.

Kortom, de Club is dé plek om te ontmoeten, beleven, creëren en te ontspannen.

Your Social Club – De Gooise Marke is een Club met een sociaal hart, zowel voor haar leden en bezoekers, als voor haar medewerkers. Als Club willen we op een positieve manier bijdragen aan de omgeving en economie van de streek. Dat betekent dat we op een bewuste manier zakendoen, met respect voor de natuur en al haar middelen. Niet alleen voor nu, maar ook voor volgende generaties.