Onze waarden

Onze missie is om een stukje geluk te verspreiden

Een bezoek aan onze Club moet voelen als een investering in je dagelijks (werk)geluk en welzijn. Oftewel, als een cadeautje aan jezelf. De Club is een bijzondere ontmoetings- en ontspanningsplek waar (hernieuwde) energie én balans samenkomen. Eén waar je je altijd welkom voelt. 

Onze missie wordt daarbij ondersteund door vijf waarden, die de identiteit van ons bedrijf versterken.

Ontspan door balans

Voor een goede balans tussen lichaam en geest en werk en privé is ontspanning essentieel. Bij de Club helpen we je die balans terug te vinden, zodat je je kunt richten op zaken die er voor jou echt toe doen.

Brandstof voor ambitie

Wat je ambitie ook is, wij zijn er om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Daarbij spelen vitaliteit en persoonlijke begeleiding een belangrijke rol. Zo willen wij je de energie en de inspiratie geven om te groeien, te genieten én om in je kracht te staan.

Jouw glimlach is ons alles waard

Echte gastvrijheid komt vanuit het hart. Ons doel is om een glimlach op je gezicht te toveren en je dag nét een stukje mooier te maken. Dit doen we met een service die verrast en een beleving die je verwachtingen overtreft.

Momenten koesteren

Uiteindelijk zijn het de mooie momenten die ons bijblijven. Wij geloven in de kracht van sociale verbinding en de rol die dit speelt in ons dagelijks geluk. Ons ultieme doel is om daaraan bij te dragen, door momenten te creëren die gekoesterd kunnen worden.

Overal met elkaar verbonden

Door ons actief in te zetten voor sociale verbinding, willen we eenzaamheid bestrijden en bouwen aan een hechtere gemeenschap. Die sociale connectie speelt ook digitaal een belangrijke rol in ons leven. De Club biedt je daarom de gelegenheid om zelf te kiezen hoe je in contact wilt staan.